جمعه ۱۵ فروردین ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۲
برخی از طلاب در روند آموزش در فضای مجازی با مشکلاتی مواجه هستند

حوزه/مدیر مراکز و مدارس تخصصی حوزه علمیه گفت: برخی از طلاب در روند آموزش در فضای مجازی با مشکلاتی مواجه هستند و باید راهکاری برای رفع این مشکلات اندیشیده شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین فرهاد عباسی در جلسه فقه معاصر که با آیت الله اعرافی و معاونین حوزه علمیه برگزار شد، بیان کرد:دروس سطح ۱ و عالی شهرستان‌ها با سطح عالی در قم دارای تفاوت هایی است که با توجه به حضور مراکز فقهی و علمی تربیتی بخشی از کار جبران می شود.

مدیر امور مدارس حوزه علمیه قم افزود: با اینکه واحدهای آموزشی و مراکز مدیریت در استان ها تلاش زیادی کردند بخشی از موانع وجود دارد و برخی از طلاب در روند آموزش در فضای مجازی با مشکلاتی مواجه هستند و باید راهکاری برای رفع این مشکلات اندیشیده شود.

وی تصریح کرد: آسیب هایی در سطح ۱ وجود دارد  و این که بیشتر طلاب در روستاها و شهرهای دیگری زندگی می‌کنند که گاهی دسترسی به اینترنت نیست و یا نمی‌توانند در شبکه اجتماعی فعالیت کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین عباسی عنوان کرد: در این ایام طلاب زیادی به سامانه نجاح مراجعه دارند و گاهی این سامانه پاسخگو نیست و ساعاتی قطع می‌شود.

وی بیان کرد: پیام رسان ایتا سرعت کندی دارد و اخیرا مشکلاتی ایجاد شده است که با قطع چند ساعتی، بخشی از اطلاعات حذف می‌شود، با توجه به اینکه از واتساپ و تلگرام پرهیز داده شد، ولی برخی از مدارس مجبور شدند به این پیام‌رسان‌ها مراجعه کنند.

مدیر مراکز و مدارس تخصصی حوزه علمیه گفت: باید برای طلابی که نتوانستند از این ظرفیت استفاده کنند تصمیماتی اتخاذ کرد.

وی افزود: به طلاب در سطح عالی و مدارس اعلام شد امتحانات به صورت متمرکز نیست و نحوه برگزاری آن به مدارس واگذار شده است و زمان برگزاری آزمون و سوالات و تصحیح بر عهده مدارس است.

حجت‌الاسلام والمسلمین عباسی عنوان کرد: واگذاری آزمون به مدارس دارای نکات مثبتی است و در برگزاری آن انعطاف وجود دارد و طلاب می‌توانند دروسی را که انتخاب کرده‌اند را پس بدهند و در آزمون شرکت کنند.

وی خاطرنشان کرد: پیشنهاد می شود به مدارس اختیار داده شود افرادی که آسیب شناسی شده‌اند و با مشکلاتی مواجه بودند و امکان حضور در آن درس را نداشته اند بتوانند درس را حذف کنند.

مدیر مراکز و مدارس تخصصی حوزه علمیه تصریح کرد: باید زیرساختهای لازم برای برگزاری آزمون نیز تقویت شود و مدیریت استان ها هوشیارانه و فعالانه تر عمل کنند و چگونگی آزمون و شرایط را مدیریت کنند تا بخشی از مشکلات حل شود.

انتهای پیام  ۳۱۳/۱۷

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha